Viharos szél pusztított a Velencei-tónál

Fákat döntött ki a hétfői, viharos erejű szél a Velencei-tónál; a kidőlt fák megrongáltak egy épületet és egy gépkocsit is – közölte a székesfehérvári tűzoltóság kedden.

MNO
2011. 09. 20. 13:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Velencén két fenyőfa dőlt rá egy garázsra. Az épület teteje beszakadt, a garázsajtó benyomódott. Pázmándon egy személyautóra esett rá egy 30 centiméter átmérőjű faág, megrongálva a kocsi tetejét és szélvédőjét. Gárdonyban kerítés és villanyvezeték sérült meg a kidőlt fáktól – mondta el a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője.

Bisztricz Anett tájékoztatása szerint valamennyi esetben a tűzoltók távolították el a kidőlt fákat, leszakadt ágakat, és szüntették meg a balesetveszélyt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.