Visszatér Kiefer Sutherland

Újabb tévésorozat főszerepét vállalta el Kiefer Sutherland, a 24 sztárja.

MNO
2011. 09. 23. 16:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jövőre kezdődő, Touch című Fox-szériában egy néma kisfiú apját alakítja. A gyerek különleges képességgel rendelkezik: meg tudja jósolni a bekövetkező eseményeket. A sorozat Tim Kring, a Hősök alkotója új produkciója. Sutherland mellett Danny Glover is feltűnik a szereplők között, a kisfiú, Jake szerepében pedig David Mazouz debütál a képernyőn.

Sutherland nem ült ölbe tett kézzel a 24 tavalyi fináléja óta: idén közreműködésével készült a tízrészes The Confession című websorozat. A színész közleményében úgy fogalmazott: a Touch történetének eredetisége fogta meg annyira, hogy igent mondott a felkérésre. A Fox tizenhárom epizódot rendelt, a premier 2012 tavaszán lesz.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.