Zárjavítónak, majd gázóra-leolvasónak adta ki magát

Elfogtak Kazincbarcikán egy negyvenéves helybéli férfit, aki szeptember 6-án kirabolt és bántalmazott egy 87 éves nőt – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t szerdán.

MNO
2011. 09. 14. 18:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi – aki idén februárban kedvezménnyel szabadult fegyházbüntetéséből – előbb zárjavítónak, majd gázóra-leolvasónak adta ki magát az asszony kazincbarcikai házánál, ám egyik alkalommal sem tévesztette meg az idős nőt, aki távozásra szólította fel – ismertette az esetet Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A férfi nem tágított, bántalmazta a nőt, majd néhány ezer forinttal elmenekült. Elfogták, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását.

Mivel eddig tizenhatszor ítélték el vagyon elleni, illetve erőszakos bűncselekmények, okirattal visszaélés, kiskorú veszélyeztetése, valamint hamis vád bűntette miatt, akár 8 év szabadságvesztést is kaphat, és a korábban elengedett fegyházbüntetését is le kell töltenie.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.