Záróvonalat festenek az M70-esre

A hétvégén megkezdik a kettős záróvonal felfestését az M70-es autóúton, emiatt várhatóan három hétvégén is teljes lezárás lesz több szakaszon – közölte az Állami Autópálya-kezelő Zrt. pénteken.

MNO
2011. 09. 23. 12:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M70-es autóút forgalombiztonságát vizsgáló munkacsoport javaslata alapján kettős záróvonalat festenek a kétszer egysávos szakaszok teljes hosszán.

A közlemény szerint a munka elvégzésére a hétvégi időpontok a legalkalmasabbak. A kettős záróvonal felfestése a számítások szerint hat munkanapot vesz igénybe, így három hétvégén kell teljes lezárásra számítani: kétszer a Muraszemenye–Tornyiszentmiklós, egyszer a Letenye–Muraszemenye szakaszon.

Hozzátették: miután a burkolati jeleket kizárólag száraz időben lehet festeni, a munka befejezésének időpontját csak megbecsülni lehet, de a munkálatokat szeretnék még október vége előtt befejezni. A lezárás idejére a forgalmat a párhuzamos közútra terelik át, erről sárga alapszínű táblák tájékoztatják majd a közlekedőket.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.