Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Hazudott az olimpikon, nem gázolták el

Nem cserbenhagyásos gázolás szenvedő alanya volt Kendrick Monk ausztrál úszó, hanem gördeszkájával esett akkorát, hogy két helyen is eltörött a könyöke.

MNO
2011. 10. 01. 10:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gázolásos verzióval maga a sportoló állt elő balesete napján, szerdán, szombaton azonban bevallotta, hogy nem mondott igazat, valójában ő okozta a bajt saját magának. A 23 éves Monk először még azt vallotta a rendőrségen, hogy kerékpárral közlekedett Brisbane-ben, amikor egy autó elütötte, majd a sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A 200 méter gyorson nemzetközösségi bajnok felépülése akár két hónapig is eltarthat, s kérdés, formába lendül-e annyira, hogy sikerrel szerepeljen márciusban az ausztrál olimpiai válogatón, ahol a londoni olimpiai részvételért küzdenek az ausztrál úszók.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.