Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Helyezetlenül zártak a magyarok

Helyezetlenül zártak a magyar cselgáncsozók a nők római, valamint a férfiak liverpooli olimpiai kvalifikációs Világkupa-versenyének szombati napján.

MNO
2011. 10. 01. 15:38
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemzetközi szövetség honlapja szerint az olasz fővárosban a 57 kg-osok között a 63 kg-osok között pedig Baczkó Bernadett és Gáspár Eszter volt érdekelt, de egyikük sem járt sikerrel. Liverpoolban a hétfős magyar küldöttségből ketten léptek tatamira szombaton, ám az egyformán a 66 kg-os súlycsoportban induló Gorjanácz Zsolt és Zámbori Bence is helyezetlenül zárt. Vasárnap a 81 kg-osok között Nagysolymosi Sándor, Krizsán Szabolcs, Bürgés Milán és Csoknyai László indul, míg a 100 kg-osok között Farkas Bálint lép tatamira.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.