Élő közvetítés
Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Holtan találták meg az útról lesodródott kocsijában

Egy erdei út mellett, az útról lesodródott kocsijában holtan találtak egy 67 éves szentbalázsi férfit a Somogy megyei Sántos és Szentbalázs között – tájékoztatta Karsay Kornél, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

MNO
2011. 10. 01. 19:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrséghez szombaton 17 óra után érkezett bejelentés arról, hogy egy gépkocsi lesodródott az erdei útról. Hamarosan kiderült, hogy az autó sofőrje is a járműben van, de már nem él. Mivel a teste teljesen kihűlt, az sem zárható ki, hogy péntek este halt meg – mondta a sajtóreferens. Elsődlegesen az valószínűsíthető, hogy a sofőr vezetés közben rosszul lett – mondta Karsay Kornél, hozzátéve, hogy az eset körülményeit szakértők bevonásával fogják tisztázni.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.