Következő mérkőzések
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország

Közellenség volt, dróntámadás ölte meg

Egy CIA által végrehajtott dróntámadásban ölték meg pénteken Jemenben Anwar al-Awlaki amerikai születésű radikális imámot, akit az Egyesült Államok az egyik legveszélyesebb közellenségként tartott nyilván – jelentette a CNN hírtelevízió és a The Washington Post.

MNO
2011. 10. 01. 13:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tekintélyes amerikai lap a titkosszolgálatok egy meg nem nevezett, magas rangú vezetőjére hivatkozva azt írta, hogy a terrorista vezető megölését az amerikai igazságügyi minisztériumnak kellett jóváhagynia egy titkos dokumentumban, mivel e nélkül a CIA nem tehette volna el láb alól az amerikai állampolgárságú férfit.

Az AP hírügynökség szánai keltezésű jelentése szerint péntek este két amerikai tisztségviselő elmondta, hogy az Awlaki ellen végrehajtott célzott támadásban életét vesztette Ibrahim al-Aziri, az al-Kaida legfontosabb jemeni bombakészítője is.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.