Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Négyszáz tüntetőt előállított a rendőrség + Képek

A gazdasági válság negatív következményei ellen tüntetők közül mintegy négyszáz személyt állítottak elő New Yorkban szombaton a forgalom akadályozása miatt.

MNO
2011. 10. 02. 5:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség azért avatkozott közbe, mert a demonstrálók feltartóztatták a forgalmat a Brooklyn hídon. A híd Brooklyn felé vezető sávján órákra megbénult a közlekedés. Az előállítottak közül néhányat pár óra múlva elengedtek.



A tüntetés délután kezdődött a pénzügyi negyedben lévő Liberty Plazától elindulva. A városrészben már két hete táboroznak a „Foglaljuk el a Wall Streetet” mozgalom tagjai, akik szerint az Egyesült Államokban mind nyomasztóbb a gazdasági és a politikai légkör.





Fotók: Reuters

Több százan vették az irányt a Brooklyn híd felé, de a rendőrség szerint sokan a járdán maradtak, így nem okoztak fennakadást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.