Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

November második felétől igényelhető

A K&H is megkezdi a kis- és középvállalkozói, vállalati, valamint kártyaelfogadói ügyfél-tájékoztatást a Széchenyi-pihenőkártyával kapcsolatban, november 15. után pedig lehetőség nyílik a K&H Széchenyi-pihenőkártya szerződések megkötésére is – közölte a hitelintézet.

MNO
2011. 10. 02. 9:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bank közleményében ismerteti: a K&H-nak több mint százezer munkáltatói ügyfele van a kis- és középvállalkozások, valamint a nagyvállalatok körében, az egyik legnagyobb POS-hálózattal rendelkezik Magyarországon, valamint jelentős részesedése van mind a belföldi, mind a nemzetközi forgalom szempontjából fontos elfogadóhelyek között.

A K&H kiemelt szerepet szán a Széchenyi-pihenőkártya-kibocsátás és -elfogadás technológiai fejlesztésének; szolgáltatásait partnerei igényeihez igazította, így külön a munkáltatók és külön az elfogadók részére kialakított szolgáltatási csomagot kínálnak majd, lehetővé téve POS-termináljaik Széchenyi-pihenőkártya-elfogadását is – hangsúlyozza a közleményben Bába Ágnes, a K&H Bank lakossági banki divízióért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az érdeklődők a K&H cégvonalon, a K&H vállalati ügyfélszolgálaton, valamint a K&H honlapján keresztül tudhatnak meg többet az új szolgáltatásról, illetve az igénylés és a szerződéskötés módjáról.

A Széchenyi-pihenőkártya egy elektronikus utalvány, amely a cafetéria (béren kívüli juttatások) rendszerében az üdülési csekket váltja fel. A Széchenyi-pihenőkártya az üdülési csekkhez hasonlóan munkáltatóként kedvezményes adózású béren kívüli juttatást biztosíthat a munkavállalóknak, ezzel hozzájárulhat a dolgozók egészségmegőrzéséhez és a hazai turizmus fejlesztéséhez is. A kártyát csak meghatározott szolgáltatásokra lehet majd igénybe venni, de jelenleg csak szálláshely-szolgáltatással együttesen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.