Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Összetett és bizonytalan: az MKP-nak fel kell készülnie

Berényi József, a parlamenten kívüli Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke szerint a szlovákiai belpolitikai helyzet rendkívül összetett és bizonytalan, ezért az MKP-nak fel kell gyorsítania a felkészülést az esetleg előre hozott választásokra.

MNO
2011. 10. 01. 16:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A belpolitikai helyzet nagyon rossz. A kormánykoalíció állandóan veszekszik és ingatag. Úgy látjuk, hogy így nem lehet kormányozni 2014-ig. Az a véleményünk, hogy 2014 előtt befejezik” – jelentette ki Berényi az MKP országos tanácsának szombati ülése utáni sajtóértekezleten Pozsonyban. „Tekintettel erre a helyzetre, fel kell gyorsítani az MKP felkészülését az esetleg előre hozott választásokra” – hangsúlyozta az MKP elnöke.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.