Örök szabály: a vásárokon a leglényegesebb szempont, hogy mi érdekli igazán a látogatót. Talán ezért is lesz idén a márciusi kecskeméti vásár leghangsúlyosabb témaköre az egészséges életmód és az egészséges táplálkozás.Idén nyolcadik alkalommal rendezik meg az Aranyhomok expó élelmiszer-ipari és agráripari szakkiállítást és vásárt Kecskeméten. A rendezvény fővédnökségét a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium vállalta magára, azzal a céllal, hogy komoly vállalkozói közösséget mutathat be az érdeklődőknek. A vásáron elsősorban az élelmiszer-feldolgozó cégek szerepelnek, kapcsolódva a régió híres élelmiszer-ipari hagyományaihoz.A 2001-es expó több újdonsággal is szolgál. A közönség a vásári portékák megtekintése mellett előadásokat hallgathat az egészségmegőrzés és az életminőség javításának a táplálkozási kultúránkban betöltött szerepéről, konferenciát rendeznek a borról és a zöldségekről.A vásárt szervező cég ügyvezetője, Varga Sándor elmondta: ebben az évben is legalább hetven-nyolcvan céget várnak a Kecskeméti Főiskola Élelmiszeripari és Kertészeti Karára, ahol a diákok találkozhatnak az új termékek készítőivel. A szakkiállításon főzőműsor és konyhatechnikai bemutató is lesz, hogy a vendégek a főzés alapanyagai mellett megtekinthessék a legújabb konyhai eszközöket.
Lázár János a Harcosok Klubja edzőtáborában: Nincs csodafegyver, nincs felmentő sereg + videó
