Hagyomány és újdonság

2001. 01. 25. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Örök szabály: a vásárokon a leglényegesebb szempont, hogy mi érdekli igazán a látogatót. Talán ezért is lesz idén a márciusi kecskeméti vásár leghangsúlyosabb témaköre az egészséges életmód és az egészséges táplálkozás.Idén nyolcadik alkalommal rendezik meg az Aranyhomok expó élelmiszer-ipari és agráripari szakkiállítást és vásárt Kecskeméten. A rendezvény fővédnökségét a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium vállalta magára, azzal a céllal, hogy komoly vállalkozói közösséget mutathat be az érdeklődőknek. A vásáron elsősorban az élelmiszer-feldolgozó cégek szerepelnek, kapcsolódva a régió híres élelmiszer-ipari hagyományaihoz.A 2001-es expó több újdonsággal is szolgál. A közönség a vásári portékák megtekintése mellett előadásokat hallgathat az egészségmegőrzés és az életminőség javításának a táplálkozási kultúránkban betöltött szerepéről, konferenciát rendeznek a borról és a zöldségekről.A vásárt szervező cég ügyvezetője, Varga Sándor elmondta: ebben az évben is legalább hetven-nyolcvan céget várnak a Kecskeméti Főiskola Élelmiszeripari és Kertészeti Karára, ahol a diákok találkozhatnak az új termékek készítőivel. A szakkiállításon főzőműsor és konyhatechnikai bemutató is lesz, hogy a vendégek a főzés alapanyagai mellett megtekinthessék a legújabb konyhai eszközöket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.