A 12. UKBA – nemzetközi cukrászati, sütőipari és gasztronómiai szakkiállítással nyitja meg idei programjait a Hungexpo Rt., február 10–12. között a budapesti vásárvárosban. Újdonság, hogy az UKBA az idei évtől az eddigi évenkénti megrendezés helyett kétévente mutatja majd be a cukrászok, pékek és vendéglátó-ipari szakemberek újdonságait. A rendezők elképzelése szerint a kiállítók így hatékonyabban összpontosíthatják anyagi forrásaikat a tartalmilag és külsőségeiben reprezentatívabb megjelenésre.
A már nagy hagyományokkal rendelkező szakmai fórumon egy helyen nyílik lehetőség az üzleti kapcsolatok kialakítására, új termékek bevezetésére, promóciók szervezésére, a piaci információk és a tevékenységhez szükséges eszközök, berendezések beszerzésére. Az UKBA a kiállítók igényeihez alkalmazkodva háromnapos lesz: a vasárnapi nyitónap után hétfőn szakmai, majd kedden szakiskolások napja zárja az eseményt. A kiállításon rendezik meg Magyarországon először az országos szakácsversenyt, amelynek célja, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítson a tehetséges szakácsoknak.
Robbie Keane: Ha ez nem motiváció nekünk, akkor nem tudom, hogy mi







