Gasztronómiai nyitány a Hungexpón

Mayer György
2002. 01. 16. 0:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 12. UKBA – nemzetközi cukrászati, sütőipari és gasztronómiai szakkiállítással nyitja meg idei programjait a Hungexpo Rt., február 10–12. között a budapesti vásárvárosban. Újdonság, hogy az UKBA az idei évtől az eddigi évenkénti megrendezés helyett kétévente mutatja majd be a cukrászok, pékek és vendéglátó-ipari szakemberek újdonságait. A rendezők elképzelése szerint a kiállítók így hatékonyabban összpontosíthatják anyagi forrásaikat a tartalmilag és külsőségeiben reprezentatívabb megjelenésre.
A már nagy hagyományokkal rendelkező szakmai fórumon egy helyen nyílik lehetőség az üzleti kapcsolatok kialakítására, új termékek bevezetésére, promóciók szervezésére, a piaci információk és a tevékenységhez szükséges eszközök, berendezések beszerzésére. Az UKBA a kiállítók igényeihez alkalmazkodva háromnapos lesz: a vasárnapi nyitónap után hétfőn szakmai, majd kedden szakiskolások napja zárja az eseményt. A kiállításon rendezik meg Magyarországon először az országos szakácsversenyt, amelynek célja, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítson a tehetséges szakácsoknak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.