A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Röviden

MTI
2002. 06. 27. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Indul a Gripenek ellentételezése
Létrejött a Gripen Befektetési Alap a 2001-ben kötött ellentételezési megállapodás végrehajtására. Ezentúl intenzívebb tárgyalások folynak majd a magyar piacon befektetni kívánó partnerekkel – közölte Torbjörn Nordström, a magyarországi Gripen ellentételezési iroda igazgatója. A mintegy százmilliárdos ellentételezési program a kilencéves terv elején tart: 24 városban folynak ellentételezési szemináriumok a kereskedelmi kamarák, az ITDH és a gazdasági tárca közreműködésével. (MTI)
Matrica az M5-ös autópályán?
Nem zárkózik el az M5-ös autópálya matricás rendszerbe való bevonásától a konceszsziós tulajdonos és üzemeltető Alföld Koncessziós Autópálya Rt. – közölte Harmath László vezérigazgató-helyettes, aki nem árulta el a kormánytól ellentételezésként kért összeg nagyságát. A gazdasági miniszter korábban közölte: remény van arra, hogy e sztrádára is kiterjesszék az egységes matricarendszert. A lépés nyomán az M5-ösön az M1-eshez hasonlóan hatvanszázalékos forgalomnövekedés várható. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.