Szegeden megnyílik a Virág cukrászda

MTI
2003. 01. 06. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Befejeződött a szegedi Virág cukrászda több mint egy éve tartó felújítása, a patinás vendéglátóhely ma nyitja meg kapuit. A tulajdonos Virág Cukrászda Kft. jogi képviselője, Hadfi János közölte: a beruházás több száz millió forintba került, a pontos összeg azonban üzleti titok. Az épületen és annak belsejében mindent rendbe hoztak, a pincétől a tetőig. A Virág cukrászdát korábban a soltvadkerti Szervánszky család üzemeltette, majd 1999 őszén egy reggelre kiürítették az épületet, a berendezést elszállították, a cukrászdát bezárták. A műemléki védettség alatt álló épület megvásárlására és felújítására alakult meg 2000-ben a Virág Cukrászda Kft., amely tavaly decemberben kezdett hozzá a felújításhoz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.