időjárás 17°C Vencel 2022. szeptember 28.
logo

Soros embere távozik a fővárosi önkormányzattól + videó

Röviden

MTI
2003.05.18. 22:00

Ellenőrzés
Szöghy
Több mint kétszeresére nőtt pénteken a háttérsugárzás az egyik paksi ellenőrző állomásnál. A hír szerint az volt az ok – amint a május 7-i hasonló jelenség idején is –, hogy az állomás környezetében sugárforrással folytattak ellenőrzést. Ám első alkalommal azt közölték: a gammasugárzás nem is nőtt meg, csak elromlott egy mérőműszer. Alighanem volt ott egy sánta kutya is.

Három halott
Hárman meghaltak Vas megyében, amikor tegnap reggel két személygépkocsi frontálisan öszszeütközött a 84-es számú főúton. (MTI)
Átszakított sorompó
Áthajtott egy vasúti átjáró tiltó jelzésén, és a félkarú sorompót is átszakította szombat éjjel Szentesen egy Polski Fiat sofőrje, majd elmenekült. (HP)
Cukorcefre az erdőben
Harmincezer liter forrásban lévő cukorcefrét találtak a vámosok Kiskőrös határában. Gazdájára kilencvenmillió forintos bírság vár. (MTI)
Árvíz Srí Lankán
Legalább nyolcvanegy ember vesztette életét, és 115 ezren váltak hajléktalanná Srí Lankán felhőszakadások, árvíz és földcsuszamlás következtében. (MTI)
Nyerőszámok
Ötös lottó: 32, 41, 59, 66, 79. Joker-szám: 734889. Hatos lottó: 3, 4, 10, 18, 21, 44. Pótszám: 33.
Metró alá esett
Életét vesztette az a férfi, aki szombat délután a 2-es metró Pillangó utcai megállójánál a szerelvény alá esett. (MTI)
Tiszta szó a rádióban
A fenti címmel Kondor Katalin, a Magyar Rádió elnöke tart előadást ma 18 órakor a Csillaghegyi Református Egyházközösség gyülekezeti termében (III., Vörösmarty u. 2.). (MN)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.