időjárás 28°C Ábrahám 2022. augusztus 16.
logo

Kettős magyar győzelem: Milák arany-, Márton ezüstérmes Rómában

Üllői úti rétestészta

Munkatársunktól
2006.04.12. 23:00

Bár a Ferencvárosi Torna Club elnöksége tegnap délelőtt ülésezett, még mindig csak részeredményről számolhatunk be: a testület áttekintette a Nemzeti Sporthivatal, a Sportfolio Kht. és a Kincstári Vagyoni Igazgatóság vezetésével közösen elkészített megállapodástervezetet az Üllői úti ingatlan hasznosításával kapcsolatban, ám a dokumentumot csupán azzal a feltétellel fogadta el, hogy az annak elválaszthatatlan részét képező, s a következő napokban elkészülő mellékletekkel együtt ismét megtárgyalja a komplett jogi anyagot. Értesüléseink szerint a jelenleg rendelkezésre álló szövegből a szindikátusi szerződések hiányoznak, amelyek többek között a labdarúgórészvényekkel kapcsolatban tartalmaznak érdemi információkat, de az is nyitott kérdés, mi lesz az egykori tulajdonos Fotex Rt. által birtokolt kereskedelmi jogokkal.
Az FTC elnöksége mindenesetre április 28-ra összehívta a klub küldöttgyűlését, hiszen csak e fórum jóváhagyó döntése után írhatja ki a Kincstári Vagyoni Igazgatóság az Üllői úti ingatlan hasznosítását célzó, meghívásos pályázatot. Úgy tudjuk, a befektetőjelöltek száma három, köztük külföldi és magyar érdeklődő is található.
Tegnap sporteseményt is rendeztek az Üllői úton: az FTC a 17. fordulóból a rossz időjárás miatt elhalasztott bajnoki labdarúgó-mérkőzését pótolta a Honvéd ellen. Nyert is 3-1-re – gól: Jovánczai (27.), Balog (41.), Lipcsei (67., 11-esből), ill. Schrancz (45.) –, s ezzel a tabella 5. helyére lépett előre.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.