Séfverseny a gasztrokultúra újraélesztése jegyében

2008. 03. 09. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hagyományos evolúció címmel rendeztek séfversenyt a Budapest New York Palace szállodában. A szerdai és csütörtöki megméretésen az ország vezető éttermeinek fiatal szakácsai mérték össze tudásukat a nemzetközi zsűri előtt. A tizenkét csapatnak a szervezők által biztosított alapanyagból (lazac és malacgerinc, valamint belsőségek) kellett kétféle ételkreációt előállítania. A nemzetközi zsűri tagjai között egykori Michelin-csillagos szakácsok, valamint nemzetközi gasztronómiai szakemberek kaptak helyet. (L. Cs.)

Fotó: Tóth tibor

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.