időjárás 14°C Zalán 2023. március 30.
logo

Megölte csecsemőjét a kecskeméti anya

Berta Hajnal
2008.05.31. 22:00

Egy udvari árnyékszékben, rongyokkal lefedve találták meg a rendőrök tegnap délelőtt azt a csecsemőt, akit feltehetőleg 22 éves anyja ölt meg Kecskeméten. A kislány a boncolás után készült orvosszakértői vélemény szerint egészségesen jött világra, így a fiatal lány ellen emberölés alapos gyanúja miatt indítottak eljárást.
A hozzátartozók meghallgatása még folyamatban van, ahogyan a kicsi halálának pontos okát is
csak később tudják megmondani.
Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, reggel kilenc óra körül a kórház értesítette a rendőrséget arról, hogy egy nemrég szült nő nem tud magyarázatot adni a baba hollétére. Az anya, akinek már van egy gyermeke, erősen vérzett a szülés után, ezért családtagjai mentőt hívtak hozzá. A Bács-Kiskun Megyei Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán kérdésünkre nem adtak információt állapotáról, de az egyik megyei hírportál úgy tudja, meg kellett műteni. A rendőrség még nem tudta kihallgatni.
Alig két hete egy 16 éves tinnyei lány végzett életképes újszülöttjével házuk mellékhelyiségében.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.