időjárás 3°C Andor , András 2022. november 30.
logo

Nyárbúcsúztató éjszakai futás

Munkatársunktól
2008.09.19. 22:00

Budapest, Budapest, te csodás! – szól a sláger refrénje, s bár az itt lakók a mindennapjaikban egyre kevésbé érzik ezt, a magyar főváros kiváló földrajzi adottságai nehezen vitathatók. S turistáskodás helyett nem mindennapi dolog a gyönyörűen kivilágított esti Budapest legszebb részein futni, mozogni. Szeptember 13-án mindez megtörténhet, hiszen ekkor rendezik a 13. K&H Olimpiai éjszakai futást.
A résztvevők a kivilágított Lánchíd mellett gyűlnek össze, hogy a nyarat búcsúztató tűzijáték utolsó durranására nekivágjanak a 6,5 kilométeres távnak. Futás közben lehet gyönyörködni az autóktól mentes, tiszta levegőjű alagútban, a budai Várban vagy a Dunán megcsillanó fényekben. Ezek adják az éjszakai futás igazi varázsát, és hozzájárulnak ahhoz, hogy az indulók egy hangulatos, közös eseménnyel lépjenek át az őszbe, és méltóképp búcsúztassák a nyarat. Bővebb információ: www.futanet.hu.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.