Gyanúsított lett az SZDSZ-es polgármester

Gyanúsítottként hallgatta ki a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Gál Istvánt, Balmazújváros előző ciklusbeli SZDSZ-es polgármesterét, aki jelenleg a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés szabad demokrata tagja – értesült lapunk.

2008. 12. 07. 20:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már korábban hírt adtunk arról, hogy a megyei nyomozó hatóság azzal gyanúsítja az önkormányzat egyik vezetőjét, hogy az előző ciklusban hűtlen kezelés bűncselekményét követte el a gazdálkodása során, de mivel az illető panaszt tett a gyanúsítás ténye ellen, nem kaphattunk tájékoztatást a részletekről. A nyomozást felügyelő Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség szóvivője, Jónáné Pocsai Edit tegnap elmondta, hogy a panaszt elutasították, de továbbra sem árulta el, melyik tisztségviselőről van szó. Más forrásaink viszont megerősítették, hogy az expolgármester került a nyomozás célkeresztjébe. Az előző ciklusban a helyi képviselő-testületben a liberálisok voltak a legtöbben, Gál Istvánnal együtt nyolc SZDSZ-es tagja volt a város képviselő-testületének.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.