Olvasom, fröccspult várja a betérőket holnap és holnapután a pesti Odeon Lloyd Moziban, mégpedig azért, mert „gasztrovizuális” programsorozattal küzdenek az uborkaszezon ellen.
A fókuszban persze nem csak a bor lesz, a gourmand-ok és gourmet-ék megismerkedhetnek a nemzetközi Slow Food mozgalommal, bemutatkoznak a hazai gasztrobloggerek, előadások lesznek a hazai gyümölcs- és zöldségfajtákról. Az előadásokat vetítések kísérik: Magyarországon ritkán vagy egyáltalán nem látható rövid- és egész estés filmek kalauzolják a nézőket a gasztronómia világába.
Meleg van, térjünk vissza a hosszúlépésre – ma este hattól Magyar kultuszitalok címmel beszélgetés lesz a hazai fröccs- és szikvízkultúráról. Ott a helyünk.
Halál lett a közös heroinozás vége a fővárosban
