Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Botrányos végkielégítés a vasútnál is

Máshol is fizettek ki botrányos módon közpénzekből végkielégítést, nem csak a BKV-nál. Lapunk úgy értesült, a vasútnál is alkalmazták a fővárosi közlekedési vállalatnál nyilvánosságra került kifizetési szisztémát, amely szerint a milliókból „elbocsátott” vezető lényegében ugyanannál a munkáltatónál dolgozott tovább.

Munkatársainktól
2009. 08. 16. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Információink szerint megközelítőleg 40 millió forintos juttatásban részesítette a magyar vasút Kiss Pétert, amikor 2007 május végén távozott a MÁV Zrt.-től, néhány nap múlva pedig elfoglalta a leánycég MÁV-Start biztonsági igazgatói posztját.
A Fidesz a parlament elé viszi a botrányos BKV-végkielégítések ügyét. Jövő héten összeül az Országgyűlés költségvetési és számvevőszéki bizottságának ellenőrző albizottsága – jelentette be Domokos László (Fidesz), a testület elnöke. Tegnap a HVG internetes kiadása megtudta azt is, hogy Kocsis István, a BKV vezérigazgatója 80 millió forintos végkielégítéssel távozott a Magyar Villamos Művektől.
Bővebben a 2. és 11. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.