Új megbízás Szetey Gábor volt cégének

Csaknem ötmillió forintos megbízást kapott az idén Szetey Gábor, Gyurcsány Ferenc bukott kormányfő volt személyügyi államtitkárának egykori cége a Bajnai Gordon által egykor vezetett Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztériumtól.

Szabó Anna
2009. 11. 04. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Develor Tanácsadó Zrt. „vezetői kompetenciaértékelést” végezhet. Hasonló kompetenciaértékelést lehetne elvégezni a főváros gyógyfürdőinél. Itt a beléptetőrendszerek üzemeltetését úgy szerezte meg a Wallis közeli Navigátor Zrt. nevű cég, hogy a Fidesz szerint előbb súlyos közbeszerzési szabálytalanság miatt kizárták az eljárásból, majd megvásárolta azt a Vilati Zrt.-t, amely feltehetően szintén visszaéléssel nyerte el az üzletet. Eközben Bajnai Gordon kormányfő tegnap bejelentette: korrupcióellenes törvénycsomagot nyújtanak be. A szocialista kormány nem először hirdetett meg hasonló tervet.
Részletek a 2. és a 3. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.