Fillon kínos percei

2010. 09. 30. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jobb lett volna, ha 1867-ben III. Napóleon és Bismarck beszélgetésének más eredménye lett volna, és akkor Luxemburg nem is létezne – mondta Philippe Marini francia szenátor még szombaton. Marini e kijelentését a France Culture rádióállomáson tette azzal kapcsolatban, hogy az igazságügyért felelős luxemburgi európai uniós biztos, Viviane Reding a franciák roma politikáját bírálta. A kijelentésért tegnap Francois Fillon francia miniszterelnök bocsánatot kért Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnök kollégájától, közölte a sajtóval Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter. Asselborn kijelentette, ezek a szavak túlmennek azokon is, amelyeket (a radikális) Jean-Marie Le Pen és a Nemzeti Front hangoztat és „olyan szinten állnak, mint Ahmadinezsád (iráni elnök) beszédei”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.