A vértanúkra emlékeztek

Orbán Viktor miniszterelnök és a kormány tagjai tegnap egy-egy szál virágot helyeztek el a Batthyány-örökmécsesnél a 161 évvel ezelőtt Aradon kivégzett magyar honvédtisztekre emlékezve.

Munkatársunktól
2010. 10. 16. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Parlament épülete előtti megemlékezésen Schmitt Pál köztársasági elnök, Orbán Viktor és Kövér László, az Országgyűlés elnöke jelenlétében előbb a Himnusz alatt felvonták, míg a Szózat dallamára félárbocra engedték az állami lobogót. A Kossuth téri rendezvényen a közjogi méltóságok mellett megjelentek a magyarországi diplomáciai testületek képviselői. A vértanúkra számos helyszínen emlékeztek, köztük Aradon és Kárpátalján is. Továbbiak a 2. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.