Babos Temesvárinál

MTI
2010. 10. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeér, ami összetartozik: a junior női tenisz-világranglistán 2. Babos Tímeát – miután Sopronból az MTK-ba igazolt – a sportág egyik hazai legendája, Temesvári Andrea edzi majd. „Nagy örömmel fogadtam a felkérést, igyekezni fogunk, hogy a lehető legjobban felkészítsük Timit” – mondta a tegnapi tájékoztatón Temesvári, aki mellett Barátosi Levente lesz a 17 éves játékos másik edzője.
„A junior korszakom, úgy érzem, véget ért, már a felnőttversenyekre koncentrálok” – mondta a játékos, aki idén a Roland Garroson, Wimbledonban és a US Openen is nyert párosban az amerikai Sloane Stephens oldalán korosztályában. – Október végén Ausztráliába és Új-Zélandra utazom, ahol öt ötvenezer dolláros versenyen indulok. Szeretnék jó eredményeket elérni, hogy elindulhassak januárban az Australian Open selejtezőjében – tette hozzá. Babos jelenleg 327. a világranglistán, bő száz helyet kell előrébb lépnie, hogy célját elérje.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.