Jótékony fradisták és újpestiek

Munkatársunktól
2010. 10. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma 18 órától Pápán a Ferencváros és az Újpest veretes nevű labdarúgói jótékony célú mérkőzésen lépnek pályára. Hogy a maiak között nem is találni veretes neveket? Nem is ők játszanak. A közelmúlt kedvencei lépnek pályára, zöldben például a Pápa jelenleg is aktív NB I-es kapusa, Szűcs Lajos, mellette többek között Hajdu Attila, Lipcsei Péter, Telek András, Hrutka János, Szűcs Mihály, Keller József, Nyilas Elek, Vincze Ottó, Lisztes Krisztián, Albert Flórián, Dragóner Attila, Kincses Sándor, Bánki József, Horváth Ferenc, Szeiler József, Zoran Kuntics; a másik oldalon, lilában a pápai tréner, Véber György, újpesti kollégája, Mészöly Géza, az ő főnöke, Kovács Zoltán, no meg Koszta János, Brockhauser István, Víg Péter, Sebők Vilmos, Szanyó Károly, Szlezák Zoltán, Erős Károly, Egressy Gábor, Szabó András, Katona György, Steidl Sándor.
Mondani sem kell, hogy a közös cél a vörösiszap-tragédia károsultjainak, áldozatainak megsegítése, a bevételt Devecser és Kolontár rászorulói kapják meg. Kovács Zoltán, Pápa polgármestere oroszlánrészt vállalt a szervezésből, a Lombard Pápa biztosította a pályát, Bíró Péter klubtulajdonos egy kamionnyi ásványvizet ajánlott fel. Az egységesen ezerforintos belépőt minden játékos és meghívott vendég megvásárolja, a két csapat egyébként együtt, az Orangeways buszával érkezik, a cég az első szóra, térítés nélkül vállalta e feladatot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.