Már megkezdődött a cipősdoboz-akció

2010. 10. 27. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megérkezett az első, ajándékokkal teli cipősdoboz a Baptista Szeretetszolgálathoz, egy budapesti hölgy adta át az ajándékát azzal, hogy karácsonykor nem lesz itthon. Révész Szilvia, a szeretetszolgálat kommunikációs igazgatója lapunknak elmondta, több száz önkéntesük az ország száz gyűjtőpontján várja az adományokat. Tavaly csaknem húszezer karácsonyi cipősdoboz gyűlt össze, idén 25 ezerre számítanak, és gyűjtik az adományokat Debrecenben is, a november 11-i Michael W. Smith- koncerten. Azok, akik 3000 forintnál nagyobb összeget adományoznak, igény szerint meghívót kapnak a budapesti sportarénába Ákos december 16-i jótékonysági koncertjére. Itt adják át idén negyedik alkalommal Böjte Csaba testvérnek az erdélyi árváknak szánt több ezer cipősdoboznyi ajándékot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.