Mesterházy szerint jön a feketeleves

A fejlődés és az építkezés programját kínálta fogyasztásra Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje pártja kampányzáró rendezvényén. A politikus szerint vasárnap az erőszakos rend és a szabadság, valamint a maradiság és az új megoldások között lehet választani.

Munkatársunktól
2010. 10. 11. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Most minden szavazatra szükség van – jelentette ki a fővárosi eseményen Mesterházy Attila, aki szerint a baloldalnak is helye van egy demokráciában. A szocialisták elnöke kifejtette, hogy várhatóan a kormány elkezd dolgozni a helyhatósági választások után, ami az emberek számára azt jelenti majd, hogy jön a feketeleves, amikor mindenki rájön majd arra, átverték őket. Közölte, új ellenzéki szerepre készülnek, harcolnak, felveszik a kesztyűt, keményebben kommunikálnak majd.
Horváth Csaba a megbecsülés napja nevet viselő rendezvényen közölte, ő a fejlődés és építkezés programját kínálja Budapestnek. – Mindannyian azt szeretnénk, hogy Budapest a megértés, a tisztelet és a közösség városa legyen – mondta a volt főpolgármester-helyettes, aki nem fogja hagyni, hogy az ’56-os emlékművet csak azért elbontsák, mert az nem tetszik Tarlós Istvánnak. Úgy vélekedett, a kormányváltás óta sokan kerültek kilátástalan helyzetbe, a családok nehezen tudják kifizetni a számláikat, 60 ezer devizahiteles család pedig a Fidesz ámokfutása miatt nem tudja törleszteni a kölcsön részleteit.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.