MSZP-s milliók kampányra

Vona Adrienn
2010. 10. 10. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Negyvennyolc és fél millió forintot költhetett a csepeli MSZP kampánycélokra az elmúlt időszakban – mondta lapunknak Németh Szilárd (Fidesz) polgármesterjelölt a kerületben tartott sajtótájékoztatója után. A politikus rámutatott: Csepelen az MSZP legalább száz óriásplakátot helyezett ki, több kampányfilmet gyártatott, búcsúbulit tartott étellel és itallal, miközben az önkormányzat csődhelyzetben van. – A kerületi Fidesz nem tud és nem is szándékozik tízmilliókat beleölni a kampányba. Ezért van mindössze tíz óriásplakátunk, egy programismertető és bemutatkozó szórólapunk, egy névjegykártyánk, egy reklámtollunk és egy, a csepeli közpénzmilliárdok eltüntetését bemutató tájékoztatónk – mondta Németh Szilárd, hozzátéve, hogy mindez másfél millió forintba került, amit a Fidesz–KDNP csepeli jelöltjei adtak össze.
A YouTube-on terjedő felvételen Szanyi Tibor, az MSZP kampányfőnöke a következőket mondja: „Hagyományosan, az MSZP többszörösét költi az országgyűlési vagy európai parlamenti kampányra, az önkormányzatira, központilag, pontosan azért, mert a helyi kampányok esetében ezt bizonyítja a gyakorlat, a helyi forrásoknak van döntő szerepe.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.