Profiboksz-gála Szentesen, visszatéréssel

Munkatársunktól
2010. 10. 11. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a szentesi sportcsarnok névadója nem a háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó, Papp László, hanem az ötkarikás ezüstérmes, Eb-győztes birkózó, majd legfelsőbb bírósági bíró, Papp László, azért több bokszeseményt rendeztek már e helyszínen. Ma este hattól a „Visszatérés” fedőnevű, hétmérkőzéses profi gálára kerül sor, a cím arra utal, hogy négy év szünet után visszatért a ring mellé Rácz Félix menedzser. Nagy „Csonttörő” János, Nagy „Hóhér” József vagy Kovács „Vipera” Attila után legújabb védence a korábbi amatőrválogatott, EU-bajnok Szili István (hivatásos mérlege 5-0), aki svájci menedzsmentet cserélt magyarra. Profiként először mutatja meg magát hazai ringben, méghozzá Petrovics János (19-35) ellen középsúlyban.
Őt és a többi résztvevőt – például a jó névnek számító Matolcsi Józsefet – várhatóan telt ház, 1500 néző fogadja majd Szentesen.

Aradi pofonok.
Ma egy mérkőzéssel folytatódik a BoxingOne nemzetközi amatőrökölvívó-csapatbajnokság, a román Silva Lazar BC Aradon fogadja a lengyel Rybniket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.