Röviden

MN
2010. 10. 10. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rajt két meccsel
Miként immár az szokásos, ma két mérkőzéssel megkezdődik a labdarúgó NB I 9. fordulója. A program: Pápa–Videoton 17.00, Ferencváros–MTK 19.00. (MTI)

MK-sorsolás
Kisorsolták a labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulóját (a 16 közé jutásért), ebben a szakaszban már a nemzetközi kupákban szerepelt négy csapat, a Debrecen, a Videoton, a Győr és a ZTE, illetve a harmadik körben erőnyerő Újpest is bekapcsolódik a küzdelembe. Lipóti Pékség–Haladás, Barcs–Győr, Honvéd II–ZTE, BKV Előre– Siófok, Dunaharaszti–Kaposvári, PMFC–Paks, Baja–Videoton, Putnok–Honvéd, REAC– Ferencváros, Cegléd–MTK, Bőcs–Újpest, Tisza Volán– Vasas, Tiszakanyár–Kecskemét, Nagyecsed–DVSC, Tiszabecs–Eger, a Sopron–Gyirmót meccset még nem játszották
le a 3. fordulóban, a győztes a 4.-ben a Pápával találkozik. A forduló hivatalos játéknapja október 27. (MTI)

Bajnoki eredmények
Női kézilabda: Debrecen–Szekszárd 35-18. Női kosárlabda: Pécs–FTC 73-56. (MTI)

Eb-t rendeznénk
A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége tegnapi ülésén úgy döntött, hogy jelentkezik a 2014-es női Európa-bajnokság megrendezésére a kontinentális szövetségnél. Szerdán dőlt el, hogy újra lehet pályázni, mert a két jelentkező, Szlovénia és Törökország visszavonta pályázatát. (MN)

Cancellara negyedszer
A svájci Fabian Cancellara több mint egy perc előnnyel nyerte meg az egyéni időfutamot az ausztráliai országúti kerékpáros-vb-n. Az olimpiai bajnok korábban 2006-ban, 2007-ben és 2009-ben már diadalmaskodott ebben a számban. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.