Röviden

MN
2010. 10. 10. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Uniós fellépés
Az Európai Bizottság két új intézkedést jelentett be, amelyekkel meg szeretnék védeni a legfontosabb európai informatikai rendszereket a támadásokkal szemben. Az irányelv értelmében az informatikai rendszereket megtámadókat és a támadásban felhasznált szoftverek készítőit bíróság elé állítanák, és esetükben súlyos büntetés lenne kiszabható. (L. I.)

Hétfőn benyújtják a nyolc pontot
Jövő hétfőn terjeszti a parlament elé a devizahiteleseket megsegítő nyolcpontos programcsomag alapján készült törvénytervezetet Kósa Lajos és Rogán Antal – írta a Fidesz.hu. Hozzátették, a két kormánypárti honatya a devizahitelesek képviselete és a bankszövetség közös ajánlásával kiegészített javaslatot nyújt majd be. A teljes csomag többek közt megtiltaná az ügyfélnek hátrányos egyoldalú szerződésmódosítást, az önkényes kamatemelést, illetve előírná a középárfolyam alkalmazását és az ingyenes előtörlesztés lehetőségét is. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.