Röviden

MTI
2010. 10. 11. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szűkmarkú
Megyeri
Pásztor Tibor (MSZP) belvárosi polgármesterjelölt kampányplakátján olvasható: Kell egy szerviz, egy bringa, egy busz. Biztos, hogy ekkora kerületben elég mindebből egy?

Wifi a távolsági buszokon
A Volán távolsági autóbuszjáratainak kétharmadán használhatják az utasok az ingyenes, vezeték nélküli internetszolgáltatást tegnaptól. A társaság „wifi” feliratú matricával jelölte meg a járatokat. (MTI)

Drogos okozott balesetet
Drog hatása alatt állt az a férfi, aki csütörtökön halálos balesetet okozott kocsijával a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszónál. A férfi heroinfüggő, korábban már kétszer elítélték kábítószerrel visszaélés miatt, és bevallotta, hogy az ütközés előtt is fogyasztott a szerből. Az áldozat a vétlen sofőr, akinek járművével frontálisan ütközött. A baleset okozója súlyosan megsérült. (MTI)

Hamis érettségik a kórházban
Közokirat-hamisítás miatt nyomoz a rendőrség a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórházban, ahol a gyanú szerint több dolgozó fiktív érettségivel végzi munkáját. Az ügy a főnővér hamisított bizonyítványa miatt robbant ki, de az ő ügye már elévült, a nőt felmentették állásából. A kórház nem nyilatkozik. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.