Röviden

MN
2010. 10. 14. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csúcson a Facebook-film
A közösségi háló című film érdekelte legjobban a hét végén az észak-amerikai mozinézőket: a Facebook-alapító harvardi diák, Mark Zuckerberg történetét felidéző filmre 23 millió dollárért (4,6 milliárd forintért) váltottak jegyet. (MTI)

Magyar írónőé a frankfurti könyvdíj
Melinda Nadj Abonji Svájcban élő magyar származású írónő kapja idén a Német Könyvdíjat a Galambok röppennek fel című regényéért – vált ismertté a frankfurti könyvvásár tegnapi előestéjén. (MTI)

Elbúcsúztatták Polgár Lászlót
Elbúcsúztatták Polgár Lászlót: a 64 évesen, váratlanul elhunyt művész gyertyákkal körülvett képe előtt tehették le a pályatársak és tisztelők az emlékezés virágait az Operaházban. A nemzetközi hírű operaénekest szűk családi körben temették el. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.