Röviden

MTI
2010. 10. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Levélszemétben élen jár hazánk
A Magyarországról szeptemberben kiküldött e-mailek 96 százaléka spam, levélszemét volt, s ezzel az aránnyal hazánk vezeti a világranglistát – derül ki a Symantec felméréséből. Magyarországról 250 millió kéretlen reklámlevelet küldtek el az előző hónapban, ami a világforgalom 0,25 százaléka. A spameket döntő többségükben nem a felhasználók tudtával küldik ki, a levélszemetet fertőzött gépek forgalmazzák, amiket távolról robotgépek vezérelnek. (MTI)

Újabb „nokiás dobozt” találtak
Megvan a hortobágyi „nokiás doboz” – így kommentálta Orosz János, a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft. jogi képviselője tegnap azt, hogy szabálytalan szerződésekkel 100 milliós kárt okoztak a cégnek a társaság volt vezetői. Gencsi Zoltán, a génmegőrző október elején leváltott igazgatója ezt tagadta, a héten azonban már várható a büntetőfeljelentés. A „nokiás doboz” kifejezés Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes őrizetbe vételével terjedt el, aki állítólag ebben vett át 15 millió forint kenőpénzt. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.