Röviden

MN
2010. 10. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Wieszt decemberig előzetesben marad?
Wieszt János volt MSZP-s politikus előzetes letartóztatásának két hónapos meghosszabbítását kezdeményezte a Fővárosi Főügyészség. A fővárosi és újbudai képviselőségét is elvesztett Wiesztet hivatalos személy által elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják. (Sz. Zs.)

Rács mögött a polgármester
Őrizetbe vették a rendőrök az észak-hevesi Leader-egyesület elnökét, Kotroczó Istvánt,
Istenmezeje polgármesterét – értesült a Hír TV. A Célpont által feltárt ügyben jelentős
vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt július óta nyomoz a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, mivel az uniós pénzek felhasználásáról döntő szervezet fiktív megbízásokkal fedte le működési költségeit. A legtöbb számlát a munkaszervezetnél dolgozó helyi Societas-elnök egyik ismerőse állíthatta ki. (MN)

Milliókra pereltek
Több mint hatmillió forintot követel a rendőrségtől az az öt magánszemély, akiknek a kártérítési perei tegnap kezdődtek a Fővárosi Bíróságon. A három férfit és két nőt a Batthyány-örökmécsesnél tartott 2007-es, illetve a Ferenciek terei 2008-as spontán tüntetésen bilincselték meg és állították elő, azonban utóbb a szabálysértési eljárást megszüntették ellenük. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.