Röviden

MN
2010. 10. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gráfék jól jártak a támogatásokkal
Hárommilliárd forintot megközelítő összegben kaptak különféle uniós és hazai támogatásokat a Gráf József korábbi agrárminiszter érdekeltségéhez köthető cégek. A pénz nagyobbik része a Szabadszentkirályi Mezőgazdasági Zrt.-hez, illetve a Szigetvári Hús Kft.-hez a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal kimutatásai szerint az utóbbi három évben, 2007 és 2010 között érkezett meg.
Részletek a 13. oldalon

Hatvanegy halott két buszbalesetben

Több mint hatvanan haltak meg tegnap két európai buszbalesetben. Ukrajnában, Dnyipropetrovszk megyében egy vasúti átjáróban mozdony rohant bele egy utasokkal teli autóbuszba. Az autóbusz vezetője figyelmen kívül hagyta az átkelő vörös fényjelzését, és ráhajtott a sínekre. A katasztrófa negyvenhárom életet követelt. Lengyelországban, Nowe Miasto nad Pilica közelében egy munkásokat szállító kisbusz teherautóval ütközött, a tragédiában tizennyolcan haltak meg.
Részletek a 17. oldalon

Rabszolgatartók kanadai őrizetben

Hárman már előzetes letartóztatásban vannak abból a tíztagú, hazánkból elszármazott cigány bűnbandából, amely hónapokon át tartott rabszolgaként fogva Pápa környékéről toborzott szegény magyarokat Kanadában.
Részletek a 17. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.