Röviden

R. Kiss Kornélia
2010. 10. 23. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar újságírót díjazott az EP
Európai elismerést kapott a Magyar Televízió munkatársa, Németh Zsolt. Az MTV hírigazgató-helyettese az EU-fória című műsorfolyam első epizódjáért vehette át Jerzy Buzek elnöktől az Európai Parlament újságíródíját televíziós kategóriában. A filmet azért készítette az alkotó, mert úgy gondolta, hogy az Európai Unió nagyon távol van tőlünk, magyaroktól. „A film a fiatalabb korosztály számára érdekesen és érthetően mutatja be az EU történetét és emocionális eszközöket használva hozza közelebb az EU-t az emberekhez. A műsor egyszerre látványos, humoros és tanulságos” – ezekkel a szavakkal méltatta a filmet Jerzy Buzek, az Európai Parlament elnöke. (R. K.)

Mecseki hiphop a Nyugatinál
Második lemeze megjelenését ingyenes koncerttel ünnepli ma este kilenc órától a Nyugati pályaudvar mögötti Eiffel téren (U26) a Punnany Massif. Az este házigazdája a Dumaszínházból ismert humorista, Kiss Ádám lesz. (K. R.)

A csend ösvényei
A Vármegye Galériában (Bp. V., Vármegye u. 11.) ma este hétkor nyílik meg Árkossy Zsolt fotóművész kiállítása, amelynek anyaga a művész Árkossy István festőművésszel közös KÉPírás – A csend ösvényein című most megjelent albumában is megtekinthető. A tárlatot megnyitja és az albumot bemutatja Demeter Ervin országgyűlési képviselő. (V. K.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.