Röviden

MN
2010. 10. 25. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zárás Litvánia ellen
November 17-én hazai pályán a világranglista-42. Litvánia ellen zárja 2010-et a magyar labdarúgó-válogatott. (MTI)

Hazai jégen jó
Jégkorong Mol-liga: Dunaújváros– Vasas 5-2, Csíkszereda (romániai)–Újpest 13-2, Fenestela Brasov (román)–FTC 3-2, Miskolc–Steaua Bucuresti (román) 5-3. (MTI)

Ungvári Vk-bronza
A 66 kg-os Ungvári Miklós 3. lett az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Vk-sorozat rotterdami állomásán. (MTI)

Soproni világbajnok
Holnap érkezik Sopronba a helyi női kosárlabdacsapathoz Angel McCoughtry, a nemrég Csehországban vb-t nyerő amerikai válogatott játékosa, aki 18 pontjával a döntő legeredményesebbje lett. (MTI)

Tenisz a bíróságon
A Hatvani Tenisz Club szerint szabálytalan volt a Magyar Teniszszövetség március 27-i tisztújító közgyűlése, ezért bírósághoz fordult. A szövetség visszautasítja a keresetben leírtakat, hozzátéve, a klub nem is vett részt az ülésen. (MTI)

Talmácsi hátul
A pontversenyben 7. Talmácsi Gábor 21. lett a tegnapi 1. szabadedzésen a Moto2 géposztályban a gyorsaságimotoros-vb Ausztrál Nagydíján. (MTI)

Bostoni Liverpool
Megvásárolta a jelentős tartozásokat felhalmozó Liverpool labdarúgócsapatát az észak-amerikai profi baseball-ligában érdekelt Boston Red Sox együttesét is birtokló New England Sports Ventures. Ezt az új tulajdonos, John W. Henry jelentette be tegnap. (MTI)

Veterán csúcsderbi
A WBC profiboksz-szervezet 39 éves nehézsúlyú világbajnoka, Vitalij Klicsko (mérlege 40-2) ma este Hamburgban csatázik hozzá hasonlóan veterán kihívójával, a 38 esztendős Shannon Briggsszel (51-5-1). (MN)

Konferencia a TF-en
Testkultúra a klebelsbergi kultúrpolitikában címmel országos szakmai-módszertani konferenciát rendeznek ma 10 órától a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának (TF) aulájában. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.