Sétával zárul a Fidesz-kampány

Szilágyi Richárd
2010. 10. 11. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Március 15. térről, ma délután fél háromkor indul a Fidesz kampányzáró sétája Budapesten. A rendezvény a Városháza téren ér véget, ahol Tarlós István, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje és Pelczné Gáll Ildikó EP-képviselő mond beszédet.
Most vasárnap új korszak kezdődhet Budapesten. Együtt végre lezárjuk a felelőtlenség évtizedeit, és közösen a nemzet igazi fővárosává tesszük Budapestet. Erős gazdaságot, több munkahelyet és valódi közbiztonságot teremtünk. De ez csak együtt sikerülhet – olvasható a kampányzáró sétára invitáló meghívóban. A Fidesz szombaton mindazokat várja a Városháza parkba, akik együtt szeretnék elbúcsúztatni Budapest sikertelen évtizedeit, és közösen nyitnák meg a főváros új korszakát. A húsz év után távozó Demszky Gábor főpolgármestert szimbolikusan is elbúcsúztatják a budapesti felvonulás résztvevői.
A hivatalos program után utcai mulatság várja a rendezvényre kilátogatókat: a Bab Színtársulat fiatal művészei, táncosok, népzenészek, kikiáltók, gólyalábasok és óriásbábosok bevonásával zenés, táncos előadással és felvonulással szórakoztatják a közönséget.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.