Szili: Debreczeni egy bértollnok

Egy magánbeszélgetés alkalmával Debreczeni József megvallotta, hogy tollba diktálták neki a Gyurcsány Ferencről szóló könyvét – ezt Szili Katalin nyilatkozta lapunknak, aki azonban azt nem akarta megmondani, hogy ki tette ezt, bár a beszélgetésből kiderült, nem Gyurcsány volt az. Az MSZP-ből az önkormányzati választás másnapján kilépő politikus szerint még most is Gyurcsány Ferenc tematizálja a pártot és üzeneteit.

Török László
2010. 10. 25. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szili Katalin közölte, neki nincsenek hitelességi problémái annak ellenére, hogy az elmúlt nyolc év kormányainak több fontos döntését is támogatta. A volt házelnök a kolontári katasztrófa kapcsán kijelentette, felül kellene vizsgálni a privatizációs szerződéseket.
Interjú az 5. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.