Tasnádi Pétert újra őrizetbe vették

Zsarolás és egyéb bűncselekmények miatt őrizetbe vették csütörtökön Tasnádi Pétert.

Csibra Tibor
2010. 10. 11. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség tegnap kezdeményezte az egykori vállalkozó újabb előzetes letartóztatását. Tasnádira és társára, Sz. Tiborra Budapesten, egy XX. kerületi vendéglőben csaptak le a Budapesti Rendőr-főkapitányság akciósai. A hatóság egyelőre annyit közölt, hogy a gyanúsítottak április óta több embert súlyosan megfenyegettek, és vélt vagy valós tartozásokat, illetve pénzt követeltek tőlük. Tasnádit tavaly hat év börtönnel sújtotta a Fővárosi Bíróság az ellene indított második maffiaperében, de a döntés a fellebbezések után még nem emelkedett jogerőre. A másfél évvel ezelőtti ítélet szerint Tasnádi nem bűnszervezetben követte el tetteit.

Bővebben a 17. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.