„Az elnökség érdemi munkát nem végzett”

MTI
2010. 11. 19. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rendkívüli, teljes tisztújítást kezdeményez Nagy Tünde, a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) márciusban megválasztott elnöke. Az MTSZ vezetője levelet intézett a tagsághoz, amelyben kiemeli: „Az elmúlt hat hónapban az elnökség érdemi munkát nem végzett, ellenben sok időt pazarolt parttalan viták lefolytatására. Ez nem méltó sem a tagság választásához, sem a magyar teniszsporthoz. Nagy többséggel szavaztatok bizalmat nekem márciusban, ám még ez a felhatalmazás sem volt elég ahhoz, hogy akár csak egyetlen tervezett és ígért programot el lehessen indítani.”
Nagy Tünde hozzátette, indítványozni fogja az elnökség felé, hogy – saját magát is beleértve – minden tag mondjon le tisztségéről egy közös határozatban, ezzel lehetőséget teremtve a teljes tisztújításnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.