Éleslőszert kapott Hévíz polgármestere

MTI
2010. 11. 19. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyomozást indított a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság, miután életveszélyes fenyegetést tartalmazó levelet, benne egy éles lőszert kapott Papp Gábor, Hévíz nemrég megválasztott fideszes polgármestere. A levél feladója ismeretlen, a bélyegen található pecsétből kiderül, a küldeményt a hévízi postán adták fel – áll a Fidesz közleményében. Kitérnek arra is, Papp Gábor többedmagával korábban feljelentést tett a Hévízgyógyfürdő Nonprofit Kft. ügyében. „Ahogy akkor, úgy most sem hagyom, hogy félreállítsanak, és a bűnösök kibújjanak a felelősségre vonás alól” – mondta a polgármester, akit nem először ért fenyegetés. „Nézd meg jól az ajándékunkat, a következőt nem a postás hozza. Ez nem fenyegetés, ez ígéret” – írta a feladó. A hévízi polgármester közölte, őt nem lehet megfélemlíteni. Az MSZP elítélte el a fenyegetést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.