Fogságban tartott hajléktalan

2010. 11. 18. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy hétig tartott fogva akarata ellenére egy 32 éves hajléktalan nőt egy 56 éves nyíregyházi férfi. A fogvatartót a nyíregyházi rendőrkapitányság őrizetbe vette – tájékoztatott Fülöp Gergely szóvivő. A hajléktalan asszony szabad akaratából költözött a férfi albérleti lakásába, ám nem önként maradt ott. Azért kívánt távozni, mert az őt befogadó férfi rendszeresen elszedte a pénzét, és több alkalommal meg is verte. Amikor kifejezésre juttatta, hogy el szeretne menni, a férfi bezárta. Csak november 7-én, vasárnap sikerült megszöknie, és hajléktalan ismerőseivel közölnie, hogy mi történt vele. A rendőrséget utóbbiak értesítették, a fogvatartót aznap őrizetbe vették. Személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés kísérlete miatt indult eljárás ellene.
A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsított ellen két másik ügyben is folyik eljárás, mindkét esetben nők bántalmazása miatt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.