Kecskeméti és győri ringben hajráznak

Munkatársunktól
2010. 11. 20. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Végéhez közelednek a BoxingOne nemzetközi amatőr ökölvívó-csapatbajnokság idei csoportküzdelmei. Holnap Győrben az A, szombaton Kecskeméten a B jelű kvartett egy-egy rangadója dönthet akár a továbbjutásról is. A Győri Gladiátor pénteken este hattól a helyi plázában – profi meccsekkel is dúsított gálán – fogadja a Rybnik gárdáját, amellyel idegenben, Lengyelországban döntetlenre ment. Ez alapján itthon nyernie illene, de nem lesz egyszerű. Ha viszont sikerül, akkor a vendégek kiesnének a továbbjutásért ácsingózók közül, maradna a győriek mellett a révkomáromi és az aradi alakulat, utóbbi csak szurkolóként, mivel már korábban túljutott mind a hat csatáján. A záróütközetre november 26-án a gladiátorok Révkomáromba látogatnak. A B csoportban a címvédő DVSC már továbblépett az elődöntőbe, és így szombaton este hattól királycsináló lehet, ha például nem nyer Kecskeméten a helyiek és Vasas vegyes csapata ellen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.