Óceánjárót mentenek Mexikónál

Hírösszefoglaló
2010. 11. 19. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gépházában tűz ütött ki, ezért hétfő óta a nyílt vízen vesztegel egy amerikai kirándulóhajó Mexikó csendes-óceáni partjainál. A Carnival Splendor fedélzetén 4500 ember van, a vízi jármű San Diegótól 320 kilométerre délre járt, amikor a baleset bekövetkezett – jelentette a távirati iroda. A lángokat eloltották, senki nem sérült meg, de a tűz megbénította az áramellátó rendszert. A Baja California félszigethez közel veszteglő óceánjáróhoz vontatóhajók indultak, hogy eljuttassák Ensenada kikötőjébe, onnan az utasok busszal térhetnek vissza az Egyesült Államokba. Az amerikai haditengerészet Ronald Reagan nevű repülőgép-hordozóját is a helyszínre vezényelték, hogy szükség esetén segítséget nyújtson. A pórul járt utasok kárát megtéríti, és a meghiúsult kirándulással azonos értékű utat ajánlott fel nekik a hajót üzemeltető Carnival Cruise Lines társaság.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.