Part Fesztivál: beperelik a jegyirodát

Nagy Áron
2010. 11. 13. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bírósághoz fordul a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) és a Közép-magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület (KÖFE) annak megállapításáért, hogy az egyik legnagyobb hazai jegyértékesítő utólagosan, tisztességtelen módon a fogyasztók hátrányára változtatta meg szerződési feltételeit – tájékoztatta lapunkat a két szervezet. Állításuk szerint a nyáron elmaradt Part Fesztiválra jegyet, illetve bérletet váltott fogyasztók még mindig nem kaphatták vissza azok vételárát. A legtöbben a Ticketpro Kft.-től vették meg jegyeiket a július 28-i kezdettel meghirdetett ötnapos zenei fesztiválra. A rendezvény elmaradt, a szórakozni vágyókat pedig a mai napig nem kártalanította a Ticketpro Kft., annak ellenére, hogy a jegyek hátoldalán, valamint saját honlapján erre kötelezettséget vállalt. A FEOSZ és a KÖFE úgy véli, a cég utólagosan módosította pénz-visszatérítési feltételeit azzal, hogy csak akkor vállalja a jegyár megtérítését, ha azt a visszaváltáshoz szükséges szerződéses környezet lehetővé teszi. A gyanús körülmények között elmaradt rendezvény szervezőit keresi a rendőrség.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.